Floralaan 7 Lent

06 - 21 24 80 31

Slaap ritme

Onrust is één van de duidelijkste kenmerken van slecht slapen. Moeilijk in slaap kunnen vallen, korte slaapjes, soms overdag helemaal niet slapen, huilend wakker worden, slapen gaat duidelijk niet vanzelf.

Je kindje raakt oververmoeid en de onrust neemt daardoor toe. Je komt in een vicieuze cirkel terecht en de situatie wordt van kwaad tot erger. Je raakt zelf oververmoeid en je komt niet meer aan je eigen leven toe.
Slapen is voor iedereen belangrijk, zeker voor de allerkleinsten, omdat ze tijdens hun slaap groeien. Een uitgeruste baby drinkt bovendien beter en zal daardoor meer groeien dan een onrustige baby.

Gelukkig is er veel aan te doen en bij babyzorg Pippeloentje ben je daarvoor aan het juiste adres. In mijn praktijk heb ik verschillende mogelijkheden om jou en je kindje weer in een goed ritme te helpen. Daarbij ga ik uit van jouw behoeften en die van je ukkie. Samen zoeken we naar een passende oplossing. Neem gerust contact op om te overleggen, wie weet kunnen we samen op een eenvoudige manier ervoor zorgen dat je baby in een droomritme terecht komt!