Floralaan 7 Lent

06 - 21 24 80 31

Over mij

Baby’s en ik; al zolang ik me kan herinneren ben ik ermee in de weer. Als kind heb ik al opgepast op hele kleine baby’s van vrienden van mijn ouders.

Vanaf de tijd dat ik besefte, dat ik later “ iets kon worden”, wist ik dat ik met baby’s wilde werken. Het werken met en zorgen voor die kleine ukkies maakt mij heel blij en mij geeft veel energie. Ik heb dan ook genoten van de baby-  en kindertijd van mijn inmiddels 3 volwassen kinderen.

Heel logisch was het dus dat ik kinderverpleegkundige ben geworden met als expertise en aandachtsveld de zuigelingen. Vanuit deze jarenlange ervaring als gespecialiseerd kinderverpleegkundige en mijn passie voor de allerkleinsten in het Radboud Amalia kinderziekenhuis is mijn praktijk, babyzorg Pippeloentje, ontstaan.

 

“Susan heeft van oktober 2015 tot maart 2016, als kinderverpleegkundige in het RadboudUMC Amalia Kinderziekenhuis, voor onze dochter Serah (geboren op 31 juli 2015) gezorgd. Ze zorgde niet alleen voor Serah maar ook voor ons. Naast haar professionele expertise kregen we een schouder om uit te huilen, een luisterend oor of een kopje lekkere koffie wanneer we het nodig hadden. Toen Susan vertelde dat ze als freelancer haar carrière voort wilde zetten hebben we haar direct gevraagd om ook thuis voor Serah te zorgen. Via een Persoons Gebonden Budget (PGB) kunnen we haar inhuren. Na zes lange maanden in het ziekenhuis was het een verademing om thuis te zijn. We zijn heel blij dat Susan haar professionele zorg bij ons thuis heeft voortgezet. Naast dat ze heel erg lief en zorgzaam voor onze dochter is, zijn we heel blij met haar flexibiliteit. Ze denkt met ons mee in oplossingen bij zorgvraagstukken. Ook masseert ze Serah als onderdeel van haar verzorging. Susan heeft ons leven thuis met een chronisch zieke dochter makkelijker gemaakt. We zijn heel erg blij met haar!” 

 

Maak gerust een afspraak voor persoonlijk advies of neem deel aan 1 van mijn workshops

Alle zorg die ik lever is afgestemd op jouw behoefte en de behoefte van jouw kindje. Ik lever vanuit mijn hart een passende oplossing.