Floralaan 7 Lent

06 - 21 24 80 31

Huil- en andere zorgbaby’s

Je bent bij babyzorg Pippeloentje terecht gekomen omdat je zorgen hebt over je kindje en daardoor de wolk meer donkerroze is gekleurd. Je baby huilt veel, heeft last van darmkrampjes, is gespannen, drinkt slecht of heeft moeite met in- of doorslapen. Van alle in Nederland geboren baby’s voldoet 2 tot 2,5 procent aan de gangbare definitie van een huilbaby: minimaal 3 uur per dag gedurende ten minste 3 dagen per week doordringend jengelen of ontroostbaar huilen.

Ik ga liever uit van jouw situatie. Huilt je baby minder, maar is het jou teveel, dan help ik je graag. Samen kunnen we kijken wat je baby nodig heeft om tevreden en ontspannen te zijn. Babymassage, inbakeren of het gaan dragen van je kindje in een draagdoek kan hierin helpend zijn. Een baby’tje waar je veel zorgen over hebt, kan een grote impact hebben op jou en je gezin.

Je voelt je moe, bent meer gespannen en wellicht is het lastig om in een goed ritme te komen. Straks ga je misschien weer werken en je weet niet hoe je dat gaat combineren. In deze situatie kan het moeilijk zijn om nog te genieten van je baby. Vanuit mijn ervaring als kinderverpleegkundige kan ik met je meekijken en je advies geven over hoe je structuur en rust kunt creëren in je gezinsleven en je weer op die roze wolk kan genieten.

Graag nodig ik je met je baby uit in mijn praktijkruimte, waar  we samen gaan kijken waar eventuele blokkades zitten en gericht kunnen werken aan het oplossen van je problemen in de kern. Ik werk met de energetische stoel de Urim code, die weer op deze wereld is gebracht door Monique Timmers (zie www.moniquetimmers.nl/energetische-stoelen/urim-code/). Op een makkelijke, snelle manier zet ik je weer op een roze wolk!

Bekijk hier de tarieven.
Voor aanmelden of informatie neem gerust contact op.